Klubbens profilkläder

Nu kan ni köpa våra klubbkläder t-shirt, shorts och hoodies i Simbutiken på Fyrishov. Simbutiken kommer också att erbjuda våra medlemmar att få 10 % på varorna i Simbutiken, gäller ej Upsala Simsällskaps produkter. Visa US medlemskort.
Det går även bra att köpa US profilkläder via Simbutikens webbshop, länken hittar ni här.

Tänk på att om du ska ha namn på det du köper så tar det extra tid, var ut i god tid framförallt kring julen.

Badmössor finns nu att köpa i Simbutiken.

Ryggsäckar: US har nu två storlekar på ryggsäckar i Simbutiken. Man kan köpa en stor som rymmer mycket och den lilla som är mer anpassad för barn eller som en behändig ryggsäck för dagligt bruk till och från jobbet.

Parkas: Kan beställas i Simbutiken.

Vita jubileumströjor: Det finns några kvar i olika storlekar. Passa på att handla, de kommer inte att tas in igen.

Tunna svarta mössor: Våra tunna svarta mössor som är perfekta att ha på sig när man ska till och från badet finns på US kansli att köpa.

US-Supportertröjor: Vill du vara en del av den "gröna" muren på läktaren på tävlingar så kan du köpa en supportertröja. Det gör du på US-kansli.

US-Overaller: Är en beställningsvara där kansliet bjuder in till kvällar för provning och beställning, se utskick är nästa är på gång.

US-handdukar: Finns även de att köpa på US- kansli, endast få kvar.

Om du vill handla något som finns på kansliet kan du antingen gå förbli och se om någon är där eller kontakta kansli@upsalasim.nu och bestämma tid.


Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub