Om US Samarbetspartners

Våra sponsorer/samarbetspartners

Det är med stor glädje vi kan presentera våra sponsorer för 2021.

Vi har knutit ett antal samarbetspartners till oss och de erbjuder olika former av rabatter. För att ta del av rabatterna så visar ni bara upp ert personliga medlemskort när ni skall betala. De samarbetspartners som idag erbjuder varor/tjänster är följande:Fyrishov är Sveriges mest besökta arena och ett av Sveriges största besöksmål. Verksamheten består av bad, idrott och event.

  • Fyrishov ger 20% rabatt på alla års och terminskort.
  • Dessutom 10% rabatt på all varm mat i restaurang och äventyrsbad.


Advokatbolaget är specialiserade på allt från brottmål - såsom försvarsadvokater, målsägandebiträden och särskild företrädare - till social- och familjerätt (vårdnad, underhåll, bodelning och arvsrätt) samt asylrätt.Genom att välja el från Upplands energi stödjer du lokala företag och föreningar här i dina trakter – det självklara valet för dig som bryr dig lite extra om ditt Uppland.


Idrottens Bingo Uppsala

Välkommen till Uppsala. Ta en tur förbi Sveriges äldsta universitet, besök stadens berömda domkyrka och spela bingo så klart! Du hittar oss i centrala Uppsala på S:t Olofsgatan 21, i en ljus och fräsch lokal som bjuder in till en spännande och social stund.

Hos oss är alla välkomna, och vi tycker det är viktigt att våra gäster känner det. Här träffas man över en fika och spelar några bingospel. Det betyder mycket för många. Vi medarbetare trivs med varandra och med våra gäster och det är en stämning som präglar hallen. Det är speciellt att få förgylla någons dag. Och det är precis vad vi får göra här, varje dag, i vår fina och fräscha hall. Det är en förmån och något vi uppskattar väldigt mycket. Att vi samtidigt bidrar till det lokala föreningslivet är förstås också kanon.

Vi blev en del av Idrottens Bingo 2014 och det har varit väldigt roligt, både för oss och för våra gäster. Det är mycket nytt (och spännande) att lära sig så klart, men vi är väldigt glada för den positiva anda som vi har och som våra gäster bidrar med. Nu kör vi på och ska få ihop så mycket slantar till föreningarna som vi bara kan.

Bingo är gemenskap och spänning. Jag hoppas att fler upptäcker hur kul det är att spela bingo, och det finns få bättre ställen att göra det på än här hos oss i Uppsala. Välkommen!

Telefon: 018-10 98 70


Uppsala har fått ett idrottshotell som är byggt för att matcha dagens idrottsföreningar och de behov som finns i idrottsrörelsen. Hela hotellet är handikappanpassat och även du som är lång och har behov av en extra lång säng finns rum med extra lång bädd att boka. Upsala Simsällskap har sedan invigningen ett avtal med Arena Hotellet. När du bokar rum uppge kod: Upsala Simsällskap

Då får föreningen en "kickback" som oavkortat går direkt tillbaka till Upsala Simsällskaps aktiva simmare.

Bokar gör du på hotellets hemsida; www.arenahotellet.se eller på telefon nr: 018-35 00 25.Nyheter via RSS
Levererat av MyClub