Så här anmäler du dig till Upsala Simsällskaps simskola

Anmälan till våra simkurser görs direkt via hemsidan, när vi har anmälan öppen, vi har därför ingen form av bevakning av platserna eller kösystem. För att delta i våra kurser så måste man vara medlem i föreningen.

Nyanmälan

Är för er som inte tidigare deltagit i någon av våra kurser i simskolan eller inte har simmat den senaste terminen.

1. För att kunna anmäla ditt / dina barn till kurs i simskolan måste du först registrera barnet/barnen hos oss. Det gör du HÄR.
Fyll i alla uppgifter, om ni är två föräldrar så kan båda skapa ett konto på MyClub för att hantera barnet / barnen. Fyll då i kontaktperson 1 och 2. Om du har mer än ett barn som du vill registrera så måste du fylla i detta formulär igen. OBS! Glöm inte att trycka på "Skicka".


2. Skapa ett konto på MyClub. Det gör du HÄR.
Fyll i den mailadress du valde när du registrerade ditt barn och välj lösenord. Detta är nu dina inloggningsuppgifter. Tryck på "Skapa konto".

3. En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på "Medlemsregister" i menyraden.

4. Du är nu kopplad och kommer att kunna placera ditt / dina barn i Upsala Simsällskaps simskola, när anmälan har öppnat.
Länken till anmälan kommer att ligga på vår hemsida i föreningens nyhetsflöde samt under fliken "Aktuella anmälningar" i den vita menyraden.

OBS! Det är viktigt att man anmäler sitt barn till rätt nivå. Läs därför om våra olika nivåer på vår hemsida. Vi har inte garanti för återbetalning eller justering om man anmäler till fel nivå. Så var ärliga med vilka förkunskaper ert / era barn har.


Återanmälan

Är för er som deltagit i någon av våra simkurser under den senaste terminen och fått en rekommendation på ert barns diplom.
  • Då har du förtur till anmälan för nästa period. Gäller vår till höst och höst till vår. Även ni som gått i våra maj- och sommarsimskolor har förtur till höstens kurser.
  • Om du inte utnyttjar detta den tid då systemet är öppet för återanmälan förlorar du rätten till förtur.
  • Det går dock fortfarande att anmäla sig till platser som finns kvar och som finns öppna för alla som vill anmäla sig.
  • Länken till återanmälan och nyanmälan kommer att finnas i föreningens nyhetsflöde. samt under fliken "Aktuella anmälningar" i den vita menyraden.


OBS! Du får ingen bekräftelse per mail vid anmälan.

Hur vet jag att min anmälan kommit fram?

Du får en bekräftelse direkt på skärmen. Din anmälan har registrerats efter det att du bekräftat din betalning.

Anmälan är bindande. Plats som bokats och avbokas via mail senare än 10 dagar innan kursstart debiteras med 500:-. All avbokning av simskola sker endast via mail till simskola@upsalasim.nu

Observera att antalet platser är begränsade, vi kan tyvärr inte garantera att alla får plats. Den stora utmaningen för oss är bristen på bassänger i Uppsala. Den tid vi får i bassäng täcker inte upp mot den efterfrågan på plats i simskola som finns. Ni som inte får plats denna gång är välkomna att försöka igen till nästa omgång.

Syskon har ingen syskonförtur! Då vi i första hand måste se till att alla barn som redan går i verksamheten har chans att fortsätta.


Kontakta simskola@upsalasim.nu vid eventuella frågor.

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub