Så här anmäler du dig till Upsala Simsällskaps simskola

Anmälan till våra simkurser görs direkt via hemsidan, när vi har anmälan öppen, vi har därför ingen form av bevakning av platserna eller kösystem. För att delta i våra kurser så måste man vara medlem i föreningen.

Nyanmälan

Är för Er som inte tidigare deltagit i någon av våra kurser i simskolan eller inte har simmat den senaste terminen.

 1. För att kunna anmäla ditt / dina barn till kurs i simskolan måste du registrera barnet/barnen hos oss.Länken finns här:
 2. Fyll i alla uppgifter, om ni är två föräldrar så kan båda skapa ett konto på MyClub för att hantera barnet / barnen. Fyll då i kontaktperson 1 och 2. Om du har mer än ett barn som du vill registrera så måste du fylla i detta formulär igen. OBS! Glöm inte att trycka på "Skicka"

 3. Skapa ett konto på MyClub. Använd denna länk: https://accounts.myclub.se/d/users/sign_up
  Fyll i den mailadress du valde när du registrerade ditt barn och välj lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter) Tryck på "Skapa konto"

 4. En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på "Medlemsregister" i menyraden.

 5. Du är nu kopplad och kommer att kunna placera ditt / dina barn i Upsala Simsällskaps simskola, när anmälan har öppnat.
  Länken till anmälan kommer att ligga på vår hemsida i föreningens nyhetsflöde.

 6. OBS! det är viktigt att man anmäler sitt barn till rätt nivå. Läs därför om våra olika nivåer på vår hemsida.
  (Vi har inte garanti för återbetalning eller justering om man anmäler i grupper högre än Baddaren) Så var ärliga med vilka förkunskaper ert / era barn har.

Återanmälan

Är för Er som deltagit i någon av våra simkurser under den senaste terminen och fått en rekommendation på ert barns diplom.
 1. Då har du förtur till anmälan för nästa period. (Gäller vår till höst och höst till vår) Även ni som gått i våra maj- och sommarsimskolor har förtur till höstens kurser.
 2. Om du inte utnyttjar detta den tid då systemet är öppet för återanmälan förlorar du rätten till förtur.
 3. Det går dock fortfarande att anmäla sig till platser som finns kvar och som finns öppna för alla som vill anmäla sig.
 4. Länken till återanmälan och nyanmälan kommer att finnas i föreningens nyhetsflöde.

OBS! Du får ingen bekräftelse per mail.

Hur vet jag att min anmälan kommit fram?

Du får en bekräftelse direkt på skärmen. (Din anmälan har registrerats) efter det att du bekräftat din betalning.

Anmälan är bindande. Avbokning senare än 2 veckor före kursstart tas en avgift på 400:- ut.

Observera att antalet platser är begränsade, vi kan tyvärr inte garantera att alla får plats. Ni som inte får plats denna gång är välkomna att försöka igen till nästa omgång.

Syskon har ingen syskonförtur! Då vi i första hand måste se till att alla barn som redan går i verksamheten har chans att fortsätta.

Vid frågor kontakta oss på följande sätt:

simskola@upsalasim.nu

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub