Så här anmäler du dig till US simträning

Alla som kan simma 200 meter på djupt vatten och känner sig trygg är välkomna att börja simma med US.

Har du precis lärt dig simma och vill fördjupa dina kunskaper och kanske till och med funderar på att satsa på simning som idrott är det till teknikskolan du ska söka dig. Har du redan simtränat i en annan förening och nyss flyttat till Uppsala plockar vi in dig i lämplig grupp baserat på dina förkunskaper och var vi har plats.

Oavsett vilket anmäler du dig här på hemsidan enligt instruktionen nedan.


Steg 1. Registrera sig som medlem

För att kunna anmäla sig till vår verksamhet måste man vara medlem. Fyll i alla uppgifter i anmälningsformuläret här. Anmäler du ditt barn till verksamheten är det barnets namn, personnummer, epost, telefon, etc. du ska fylla i. Dina egna uppgifter fyller du i i fälten för "kontaktperson".

All information kommer enbart att distribueras via epost så var noga med att fylla i alla uppgifter korrekt. Fakturor och annan viktig information kommer alltid att skickas både till medlemmen (simmaren) och kontaktpersonerna.

Medlemskapet innebär först och främst att du är försäkrad när du deltar i vår verksamhet. Medlemskortet ger dig även rabatter hos våra samarbetspartners. För terminsavgiften får du ett inpasseringskort som gäller i Fyrishov entré så du kan komma in till gruppens träning. Notera dock att kortet enbart gäller under de tider just din grupp tränar.


Steg 2. Skapa ett konto i MyClub

För att kunna uppdatera dina uppgifter måste du skapa ett konto i vårt medlemsregister MyClub. Det gör du enklast genom att klicka på den lilla pilen högst upp till höger på hemsidan och välja "Logga in". Ange medlemmens e-postadress som användarnamn och välj ett eget lösenord. Du kan även hitta registreringssidan här. Ta för vana att kolla igenom dina uppgifter minst inför varje terminsstart så att vi alltid kan nå dig.


Steg 3. Anmäl dig till en nybörjargrupp (T1)

Vi brukar starta en eller flera nya teknikgrupper varje termin. För att anmäla sig till dessa använder du ett speciellt formulär som enbart är tillgängligt under själva anmälningstiden. Håll utkik i vårt nyhetsflöde eller på Facebook när det närmar sig.


Steg 4. Kontakta vårt kansli

Normalt sett märker vi att det har dykt upp en ny registrering i systemet, men för säkerhets skull vill vi att du även mejlar kansliet och berättar att du vill börja i verksamheten. Framför allt gäller detta om du är intresserad av något annat än att börja i en T1-grupp eftersom vi då måste kontakta dig för att se var du passar in bäst i verksamheten.


Kontakta kansliet om du behöver mer information. kansli@upsalasim.nu

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub