Så här anmäler du dig till US simning

Alla som kan simma 200 meter på djupt vatten och känner sig trygg är välkomna att börja simma med US.

Har du precis lärt dig simma och vill fördjupa dina kunskaper och kanske till och med funderar på att satsa på simning som idrott är det till teknikskolan du ska söka dig. Har du redan simtränat i en annan förening och nyss flyttat till Uppsala plockar vi in dig i lämplig grupp baserat på dina förkunskaper och var vi har plats.

Oavsett vilket anmäler du dig här på hemsidan enligt instruktionen nedan.


Steg 1. Registrera sig som medlem

För att kunna anmäla sig till vår verksamhet måste man vara medlem. Fyll i alla uppgifter i anmälningsformuläret här. Anmäler du ditt barn till verksamheten är det barnets namn, personnummer, epost, telefon, etc. du ska fylla i. Dina egna uppgifter fyller du i i fälten för "kontaktperson".

All information kommer enbart att distribueras via MAIL så var noga med att fylla i alla uppgifter korrekt. Fakturor och annan viktig information kommer alltid att skickas både till medlemmen (simmaren) och kontaktpersonerna.

Medlemskapet innebär först och främst att du är försäkrad när du deltar i vår verksamhet. Medlemskortet ger dig även rabatter hos våra samarbetspartners. För terminsavgiften får du ett inpasseringskort som gäller i Fyrishov entré så att man kan komma in till gruppens träning. Notera dock att kortet enbart gäller under de tider gruppen har träning.


Steg 2. Skapa ett konto i MyClub

För att kunna uppdatera uppgifterna måste man skapa ett konto i vårt medlemsregister MyClub. Det gör man genom formuläret här. Ta för vana att kolla igenom dina uppgifter minst en gång inför varje terminsstart så att vi alltid kan nå dig.


Steg 3. Anmäl dig till US provsim

Anmäl till US provsim. Om det inte finns någon anmälan öppen, maila då till sk@upsalasim.nu

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub