Så här anmäler du dig till US Vattenpolo

Vill du komma och pröva på ett pass med vattenpologruppen innan du bestämmer dig har vi skapat ett anmälningsformulär som lagts ut här nedan och under "Nyheter" på vår hemsida.
OBS! För att kunna anmäla sig måste man registrera sig i vårt medlemsprogram MyClub och det gör man genom att följa instruktionen nedan.

Registrering
1) Inför varje anmälan så behöver du ha registrerat den som skall anmälas till en kurs, det kan du göra HÄR. 2) Du behöver också skapa ett MyClub konto till den som ska administrera den registrerade personen, vilket du kan göra HÄR.

Har du redan ett konto där du administrerar dig själv eller något av dina barn och vill lägga till ännu ett barn? Då registrerar du hen HÄR.
OBS! Ange samma mejladress.

Har du problem med detta eller har andra frågor om oss och våra verksamheter kontakta Upsala Simsällskap via mail på följande adress: kansli@upsalasim.nu Du kan även ringa: Se öppettider på vår hemsida.

Träningstider för att pröva på är:

Ålder 8-16 år onsdagar kl. 18.30-20.15.

Vuxen lördagar 14.00-16.00.

För att komma till "Anmälan för prova på" klicka här.

För träningsgrupperna i vattenpolon tas både en träningsavgift för terminen ut och eventuell tävlingsavgift. Terminen är höst- respektive vårtermin.

För att kunna delta i vattenpolons grupper krävs att du har medlemskap i Upsala Simsällskap. Medlemskapet innebär först och främst att du som spelare är försäkrad när du är aktiv på träningspassen tillika vid tävling. Medlemskortet ger dig även rabatter hos våra sammarbetspartners. För mer information se under rubrik "våra sammarbetspartners".

Vill du ha mer grenspecifik information skickar du ett mail till vattenpolo@upsalasim.nu


Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub