Våra ledare

Vårt härliga instruktörsgäng i simskolan består av många olika individer. En del är ungdomar som simmat länge i US eller andra simklubbar, några i tävlings- andra i träningsgrupper. Sen finns det instruktörer som inte simmat alls men älskar vatten och att få jobba med barn! Några studerar till exempel på gymnasiet, andra på Universitetet, medan andra jobbr med något annat som sin huvudsakliga syssla.

Det alla våra instruktörer har gemensamt är att vi alla gläds åt att se barn utvecklas i vattnet, lyckan hos ett barn första gången de vågar doppa huvudet, hoppa från kanten eller simma 25m ryggcrawl är exempel på stora framsteg. Glädje är ett nyckelord i vår simskola så därför är det såklart positivt att våra instruktörer har en lekfull sida samtidigt som vi har struktur och ordning för effektiva lektioner.

Det året man fyller 16 år kan man gå de utbildningar som krävs för att bli certifierad simlinjeassistent enligt Svenska Simförbundet

HLR - Hjärt och lungräddning, är en kurs som alla instruktörer går hos oss minst en gång om året. Vi går då även in på hur man utför HLR om man behöver utföra HLR på en person som legat en längre tid i vatten samt på mindre barn.

Vi har en heldags kick-off inför varje höstterminsstart sen har vi olika utbildningstillfällen under kursernas gång. Alla instruktörer följer en huvudplanering som vi diskuterar och förändrar vid behov.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga instruktörsgäng?

Maila simskola@upsalasim.nu
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub