Uppdatering kring verksamheten i Covid-tider 2020-11-17

Upsala Simsällskap är en ideell förening som utövar idrott främst för barn och ungdomar. Folkhälsomyndigheten, FHM, har hela tiden framhållit att det är viktigt att barn och ungdomar får gå till sina fritidsaktiviteter för att dessa är viktiga.

Vi påminner om de allmänna råd och riktlinjer som gäller för Sverige. Viktigt att tänka på att det US håller på med är fritidsverksamhet och det innebär att om det finns konstaterad eller misstänkt covid i familjen så ska man inte gå på simskolelektioner eller träningar. Följ de riktlinjer som ni får för anhöriga och barn/ungdomar.

De lokala riktlinjerna för Uppsala som gäller är:

  • -Samma råd som gällt de senaste veckorna förlängs och gäller till den 13 december.

Vad gäller efter den 24 november återkommer vi till när remissvaren kommit tillbaka och när presskonferensen den 24 har varit så att informationen blir korrekt.

Helgens Poängsim:

Vi har gjort anpassningar från förra tävlingen för att kunna hålla ännu mer distans, genom att bland annat dela upp simmarna mer mellan de två passen.

Detta är en intern tävling där inte fler deltar än vad som brukar finnas på plats under en normal träning. Tävlingsmomentet är ett träningsmoment i teknikskolan. Läs informationen som kommit ut och påminn barnen att vara snabba i omklädningsrummen.

Har man minsta symptom, har covid-smitta i familjen eller av annan anledning inte kan vara med så meddela tränaren enligt instruktion från tränarna.

Vi påminner också om att föräldrar ej ska vara på plats, precis som på vanliga träningar.

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub