Simma för ett leende 2024

Varje höst genomför vi sponsorsimmet Simma för ett leende i samarbete med Akademiska sjukhusets barnfond. Hälften av de pengarna som simmas in tilldelas Akademiska sjukhusets barnfond och hälften Upsala Simsällskaps verksamhet.

Titta gärna in på Akademiska sjukhusets barnfonds hemsida HÄR för mer information om deras verksamhet.


När genomförs Simma för ett leende 2024?

I år kommer evenemanget gå av stapeln lördagen den 28 sept. och söndagen 29 sept. (beroende på vilket dag respektive grupp har träning). Exakt tid för respektive grupp skickas ut via mail under vecka 36.


Hur fungerar Simma för ett leende?

  • Alla simmare försöker skaffa sig en sponsor (det kan t.ex. vara föräldrar, släktingar eller ett företag). Sponsorn satsar ett valfritt engångsbelopp. Självklart kan varje simmare ha mer än en sponsor!
  • Sponsoravtal att fylla i laddas ner från US hemsida (HÄR). Viktigt är att det på avtalen finns angivit en e-postadress till vilken US kan skicka faktura samt att avtalet är signerat. Efter sponsorsimmet skickar US en faktura till sponsorerna på det aktuella beloppet.
  • Simmarna lämnar avtalen till ansvarig i samband med Simma för ett leende. Det kommer att finnas ett tillfälligt fack i US klubblokal på bänken direkt till höger när man kommer in om simmaren önskar lämna sitt avtal tidigare. Alla avtal måste ha lämnats in senast 1 oktober.
  • Upplägget som vi har för simningen är precis som tidigare år. Simmarna försöker simma så långt de kan under en timme alternativt så långt de orkar för de yngsta simmarna i teknikgrupperna. Tränarna och funktionärerna kommer att notera hur långt varje simmare simmar.
  • Varje simmare kommer få en belöning efter slutförd simning.
  • Information om Akademiska sjukhusets Barnfond samt om arrangemanget kommer att skickas ut till alla simmare via mail under vecka 36.

Alla är välkomna oberoende av om man har ett sponsoravtal eller ej, vi genomför evenemanget som en klubb med samhörighet som ledord.

Vid frågor eller funderingar kontakta kansli@upsalasim.nu.

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub