US simskoleledare

Vårt härliga instruktörsgäng i simskolan består av många olika individer. En del är ungdomar som simmat länge i US eller andra simklubbar, några i tävlings- andra i träningsgrupper. Sen finns det instruktörer som inte simmat alls men älskar vatten och att få jobba med barn! Några studerar till exempel på gymnasiet, andra på Universitetet, medan andra jobbar med något annat som sin huvudsakliga syssla.

Det alla våra instruktörer har gemensamt är att vi alla gläds åt att se barn utvecklas i vattnet, lyckan hos ett barn första gången de vågar doppa huvudet, hoppa från kanten eller simma 25m crawl är exempel på stora framsteg. Glädje är ett nyckelord i vår simskola så därför är det såklart positivt att våra instruktörer har en lekfull sida samtidigt som vi har struktur och ordning för effektiva lektioner.

Det året man fyller 16 år kan man gå de utbildningar som krävs för att bli certifierad simidrottsledare enligt Svenska Simförbundet.

HLR - Hjärt och lungräddning, är en kurs som alla instruktörer går hos oss minst en gång vartannat år. Vi går då även in på hur man utför HLR om man behöver utföra HLR på en person som legat en längre tid i vatten samt på mindre barn.

Vi har alltid olika utbildningstillfällen under simskoleperiodernas gång. Alla instruktörer följer en huvudplanering som vi diskuterar och förändrar vid behov.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga instruktörsgäng? Maila gärna till simskola@upsalasim.nu!

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub