Information US tävlingsverksamhet

Kontakt US tävlingsverksamhet: sk@upsalasim.nu alternativt direkt till simmarens tränare.


Anmälan

Simmare som simmat i US tävlingsverksamhet föregående termin: Simmare som simmat i US tävlingsverksamhet föregående termin anmälas automatiskt till lämplig nivå till nästkommande termin.

Simmare som ej deltagit i US verksamhet: Simmare som inte deltagit i vårt verksamhet tidigare måste anmälas till ett så kallat provsim för att visa vad simmaren kan för att därefter placeras på lämplig nivå. Om det inte finns någon anmälan öppen till provsim på hemsidan rekommenderar vi er att maila till sk@upsalasim.nu


Betalning

Kostnaden för tävlingsverksamheten varierar från nivå samt termin. Innan varje terminsstart skickas ett faktura ut.

Plats som avbokas efter angivet datum i terminsinformationen som skickas ut debiteras med 500 kr.

Avhopp av kurs efter första kurstillfället debiteras med halva kursavgiften samt medlemsavgift i förekommande fall.

Vid avbokning pga sjukdom/skada där läkarintyg kan uppvisas återbetalas den del av kursavgiften som motsvarar de missade tillfällena.

Om plats ska avbokas ska detta ske via mail till sk@upsalasim.nu


T3, Tävling och Mästerskap

Gemensamt för våra tävlingsgrupper är att målet är att bli en bättre simmare på alla tänkbara sätt. Tävlingsverksamhetens första steg är "T3" och därefter "Tävling". Grupperna går under benämningarna "Tävling grön", "Tävling gul" och "Tävling röd" och är åldersbaserade. Tredje steget är "Mästerskap". Grupperna går under benämningarna "Mästerskap grön", "Mästerskap gul" och "Mästerskap röd" samt är nivå- och åldersbaserade.

För de som inte känner att huvudsyftet med sin simträning är att hela tiden sträva efter att bli uppflyttad erbjuder vi att simträna i en grupp där träningen i sig är huvudmålet, en så kallad träningsgrupp.

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub