Upsala Simsällskaps ohållbara situation uppmärksammas i UNT

Publicerad 2019-10-11 18:00
Upsala Simsällskap har under lång tid lyft problematiken med de försämrade villkor och förutsättningar som vi erbjuds för att bedriva vår verksamhet på Fyrishov.
De diskussioner och samtal som har förts har lett till förbättringar på vissa områden, men de ekonomiska förutsättningar som vi erbjuds av Fyrishov AB fortsätter att drabba vår förening och våra idrotter. Vi är också rejält klämda i denna situation, eftersom att vi är helt beroende av Fyrishov AB när det gäller tillgång till träningsanläggning. Upsala Simsällskap vill att denna negativa särbehandling upphör och att vi istället erbjuds samma, eller åtminstone liknande, förutsättningar som övriga föreningar och idrotter i Uppsala. Styrelsen fortsätter naturligtvis sina ansträngningar för att försöka uppnå en sådan förändring, men vill samtidigt vara öppen med att situationen har gått från att vara bekymmersam till att bli mycket allvarlig.

WWW.unt.se

Andreas Widmark, ordförande Upsala Simsällskap
Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub