Uppdatering kring Fyrishov

Publicerad 2024-06-25 14:11
Som tidigare meddelats är planen att Fyrishovs 50 m bassäng ska öppna vecka 36. Vi har fått information om att arbetet med bassängen går enligt planerna. Skulle vi få annan information så kommer vi uppdatera er.

Våra sommarsimskolor och simdagläger har styrts om lite men fortgår som planerat. De simmare som fortsatt är i träning inför mästerskap och Zogg simmar i Gottsunda, Knivsta och Örbyhus.

Just nu jobbar US med att säkra vatten för simmare som ska i vattnet från och med vecka 32. När ett schema är klart kommer det att skickas ut till respektive grupp. De grupper som börjar innan skolan startar är mästerskapsgrupperna och tävlingsgrupperna. Om några av våra andra grupper kommer starta tidigare så kommer besked om detta när det är klart, annars är målbilden vecka 36 för start av terminen. Detta gäller våra övriga simträning/tävlingsgrupper, teknikskolan och vattenpolo. Simskolan är planlagd start vecka 37.

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub