Information US vattenpolo

Kontakt US vattenpolo: vattenpolo@upsalasim.nu

Vad är vattenpolo?

Vattenpolo är en av de mest kompletta sporter som kräver en kombination av styrka, snabbhet, skicklighet och taktik. Vattenpolo spelas 7 mot 7 i en bassäng. Ett lag består av en målvakt och 6 utespelare samt maximalt 6 avbytare. En vuxenmatch på högsta nivå är 4x8 minuter nettotid, medan ungdomsmatcher är antingen 4x5 eller 4x6 minuter beroende på åldergruppen.


Vattenpolo hos Upsala Simsällskap

Vår vattenpolosektion består av spelare i olika åldrar! Alla får börja spela hos oss, den enda förkunskap som krävs är att man ska kunna simma minst 100 meter och känna sig trygg på djupt vatten.

All verksamhet bedrivs på Fyrishov i Uppsala.


Vi erbjuder vattenpolo i tre nivåer som baseras på ålder:


Utrustning till alla aktiviteter finns redan på plats det enda du behöver ta med dig är badkläder och en handduk, samt en vattenflaska och något att äta efter träningarna.


Anmälan

De som deltagit i US vattenpolo föregående termin: Om du deltagit i US vattenpolo föregående termin anmäler du dig själv till lämplig grupp via MyClub under aktuell anmälningsperiod.

De som ej deltagit i US vattenpolo tidigare: De sig ej deltagit i US vattenpolo tidigare behöver kontakta vattenpolo@upsalasim.nu.


Betalning och avanmälan

Betalning inför varje termin sker via den faktura ni får vid anmälan.

  • Avbokning mer än 10 dagar innan terminsstart är avgiftsfritt.
  • Plats som bokats och avbokas via mail till vattenpolo@upsalasim.nu senare än 10 dagar innan terminsstart debiteras med 500 kr.
  • Avhopp av grupp och meddelande via mail efter första erbjudna träningstillfället debiteras med halv terminsavgift samt medlemsavgift i förekommande fall.

Vid avbokning pga sjukdom/skada där läkarintyg kan uppvisas återbetalas den del av terminsavgiften som motsvarar de missade tillfällena.

Md webp.net gifmaker
Md simbutiken
Som medlem i US får du 10 % rabatt mot uppvisande av ditt digitala medlemskort. Nu får du också 10 % rabatt vid köp i webbutiken, erbjudandet finns på ditt digitala medlemskort.
Md myclub logo
Md puff samverkan rfsisuuppland 250 250
Md mssf
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub